“Het Privacy Huys begeleidt ons al 1,5 jaar i.v.m. compliancy aan de AVG. We waarderen de brede kennis en kunde van het Privacy Huys, de prettige en flexibele manier van ondersteuning en de doortastendheid waarmee zaken worden uitgewerkt o.a. in contact met contractpartners.”

Vivian HaineJGZ B.V. van Envida

“Het Privacy Huys vervult binnen de Provincie Limburg de rol van Functionaris voor de Gegevensbescherming. Hun pragmatische insteek en positieve manier van meedenken waarderen wij enorm. Daarnaast beschikt Het Privacy Huys over de noodzakelijk brede kennis en kunde op het terrein van Privacy-wetgeving, procesbeheer en informatiebeveiliging.”

Erik WeustenProvincie Limburg

“Wij hebben voor Het Privacy Huys gekozen vanwege de kennis in de materie, de voorgestelde aanpak, de reeds opgedane kennis en ervaring binnen de onderwijssector. Wij zijn tevreden over de persoonlijke doch professionele aanpak en de resultaten die door de intensieve samenwerking geboekt zijn.”

Danny KokolSVO|PL

“Ook als je als organisatie al een eind op weg bent met het implementeren van AVG-wetgeving in je organisatie, is Het Privacy Huys een professionele partner om te toetsen en te sparren en het privacy - en informatiebeveiligingsbeleid professioneel en procesmatig in te richten.”

Ed ToussaintStichting Kindante

“De AVG leek in eerste instantie voor heel veel werk te gaan zorgen. Gelukkig kwamen we in een vroeg stadium in gesprek met Het Privacy Huys en dat heeft ervoor gezorgd dat het allemaal overzichtelijk voor ons werd. Hun kennis zorgde voor de juiste scheiding van “zin” en “onzin”. De wekelijkse consultancy van het Privacy Huys was voor onze relatief kleine organisatie dé manier om deze papieren tijger te temmen. Hun pragmatische aanpak heeft ertoe geleid dat we op tijd klaar waren én nu alle tools in handen hebben om zelfstandig up-to-date te blijven.”

Saskia SchepersZuidlease B.V.

“We hebben gebruik gemaakt van de advies diensten van Het Privacy Huys. We zijn zeer te spreken over de deskundige en vakkundige begeleiding van ons AVG-traject. Het Privacy Huys werkt doeltreffend en gestructureerd, is flexibel en kent geen 9 tot 5 mentaliteit.”

Tom StaalValid

“Door deelname aan de privacy workshop van het Privacy Huys heb ik op een laagdrempelige wijze inzicht verkregen in de regelgeving, risico’s én kansen van de verwerking van persoonsgegevens. Ik kan het iedereen aanraden.”

Ruud RuijlCreditz

“Het Privacy Huys is voor ons altijd bereikbaar en reageert snel op onze vragen. Ze zijn altijd bereid om mee te denken in actuele vraagstukken op het gebied van Privacy en Informatiebeveiliging.”

Liesbeth BelderKinderopvang Humanitas