Privacy Masterclass Brightlands Health Campus

Als partner van de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen werkt Het Privacy Huys nauw samen met de andere Brightlands Campi. Zo speelt Privacy en Informatiebeveiliging een steeds grotere rol in de gezondheidszorg. Zodoende  ontstond het idee voor een internationale Privacy & Informatiebescherming Masterclass op de Brightlands Health campus in Maastricht. De Masterclass mocht op grote belangstelling rekenen en binnen een mum van tijd was deze volgeboekt. 

Op dinsdag 26 juni introduceerde Jan Cobbenhagen (CEO van Brightlands Health Campus) met een indrukwekkende openings speech Werny Berns van Het Privacy Huys. Werny informeerde de internationale deelnemers over de geschiedenis, het heden en de toekomst van Privacy en Informatiebeveiliging geïllustreerd met voorbeelden uit de praktijk. Afgesloten met een levendige en interactieve discussie met de deelnemers over deze onderwerpen.

Het Privacy Huys